27 Şubat 2008

better youtube!

aaaaaaaaaahahhahahhahaha aaaaaaaaaaahahah

kahkahalar tepesinde dans etmek diye bir deyim varsa ki bence var, kesinlikle onu gerçekleştiriyorum sevgili kaptanseverler.

Geçenlerde yazdığım youtube yorumları serimden sonra inboxım "haklısın bre kaptan, aslansın, şerefsizim senden önce ben söyleyecektim" gibi ibarelerle doldu fakat internetin en güzel birkaç şeysi arasında yer alan gmail denen nane ile taşamadı. 2 senedir şarkı alışverişinde bulunduğum e-posta hesabım henüz %6larda ahahahahhaaaaaaaahahaha.

neyse youtube'a geri dönelim. firefox kullanıcıları bilirler, kendisi browser aleminin en büyüğüdür lakin çok yaygın kullanılmaz, Orhan Pamuk kitaplarının çok satılıp hiç okunmamasının ters orantılısını düşünün aaaaaahahahhaha. vallahi Orhan Pamuk tavuğuma kışt demedi aaa. darılıyorum ama.

neyse youtube'a geri dönelim. firefoxun 16153242 eklentisinden az önce görüp de büyük bir coşkuya kapılmama sebep olan better youtube'tan bahsedicem. evet. bu eklentiyi kurup firefoxunuzu baştan başlatıyorsunuz ve ne oluyor biliyor musunuz, açtığınız sekmelerin hiçbiri kaybolmuyor. ne ie ne pc gibi. negzel de mi? sonra youtube'a giriyorsunuz. ta daaa; yaklaşık 10 dakika önce girdiğiniz youtube'tan farklı olarak;

videoyu daha büyük boyutta izleyebiliyorsunuz ve çözünürlük sorunu yok.

"yarrrrrraaaq aehuhaue tipini s.kim" gibi ergenlikten çıkamamış yetişkin yorumlarını kesinlikle görmüyorsunuz. süper de mi? evet evet, bence de.

normalde video başlar, fiberoptik kablosuz internet sahibi semih cumhuriyeti vatandaşları olarak onu durdurmak için uygun zamanı bekleriz ki çubuk tamamen kıpkırmızı olsun de mi? better youtube ile beklemeye gerek yok, default olarak durdurulmuş geliyor. allaaaaaaaaaeeeeeeeehhh (şener şen tribute on)

birkaç şey daha vardı da öyle bi coşku hissediyorum ki bir an önce bitirip kapatıcam dükkanı, tavlayı koltuk altına verdiğim komşuma alasmarladık çekip youtube izliycem.

bir sonraki firefoxta eklentisinde buluşmak dileğiyle...

yooser kaptan

Hiç yorum yok:

kimler geldi sorma sakın kimler geçti, hiçbirisi senin kadar sevilmedi